Tilbud

House Doctor Fyrfadsstage Tinka brun

25,00 kr.

-49%

House Doctor Fyrfadsstage Tinka brun

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Fyrfadsstage Tinka brun
Nogle gange er alt hvad du behøver en lille og enkel detalje for at forny din indretning. Denne fyrfadsstage er et godt eksempel på et element, der vil tilføje en hyggelig stemning til dine aftener.
Den er lavet af glas og er blevet spraymalet med en mørkebrun farve. De lodrette striber gør den meget alsidig og let at bruge i indretningen.

Placer fyrfadsstagen i et stilleben med vaser, eller skab den rette atmosfære med flere fyrfadsstager placeret sammen. H: 7,5 cm Ø: 7 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.