House Doctor dækkeserviet 4 stk Bamb

199,00 kr.

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor dækkeserviet 4 stk Bamb

Tilføj et naturligt og rustikt præg til dit bordarrangement med disse bambusdækkeservietter kaldet Bamb.
Deres lysebrune nuance vil matche dit spisestel og tilføje et uformelt præg.

De er ikke kun praktiske, da de er lavet til at beskytte din bordplade. De er også et godt alternativ til en dug til hverdagsmiddage og afslappede lejligheder.

Når du er færdig med at bruge disse dækkeservietter fra House Doctor, kan du blot rulle dem sammen og opbevare dem i en køkkenskuffe. L: 45 cm B: 33 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.