Tilbud

House Doctor Bordlampe Umbra Antik brun

Original price was: 1.699,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr..

-29%

House Doctor Bordlampe Umbra Antik brun

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Bordlampe Umbra Antik brun
Lamper er en nem måde, hvorpå du kan tilføre et praktisk og skulpturelt element til hjemmet.

Denne bordlampe fra House Doctor hedder Umbra og er designet til at give dig den perfekte belysning, uanset hvor du placerer den.

Hvad enten det er på hjemmekontoret eller i stuen. Lampen har en halvrund sort skærm i metal, som er en fin kontrast til glasset forneden.

Designet er mere end blot belysning. Her får du en lampe, som giver dit hjem et skulpturelt islæt.

H: 35 cm Ø: 43 cm

God belysning er altafgørende for at skabe en dejlig stemning i dit hjem – og du skal bruge mange flere lamper, end du tror.

Når du skal placere lamper i dit hjem, så tænk over, at det er bedre at have mange mindre lyskilder i forskellige hjørner frem for kun én stor i loftet.
Brug kun loftbelysning i midten af rummet, der hvor du virkelig har brug for lys. Det gælder eksempelvis i entréen, på badeværelset og der, hvor du klæder dig på. Og selv her skal du huske også at have andre lyskilder som supplement. Så behøver du kun at have loftlampen tændt, når du har brug for det.

Sørg for at have flere forskellige typer af lamper, både bord-, væg- loft- og gulvlamper, så du har belysning i alle niveauer. Det skaber et godt miks af forskellige typer belysning, og samtidig skaber det variation i udtrykket i dit hjem.

House Doctor Bordlampe Umbra Antik brun

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.