Meraki Hand lotion Linen dew

99,00 DKK

Meraki Hand lotion, Linen dew

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Hand lotion Linen dew

Denne håndlotion, Linen dew er perfekt til dig der elsker æstetiske plejeprodukter.

Den økologisk certificerede håndlotion fra Meraki indeholder økologisk aloe vera, avokadoolie og kakaosmør. Disse ingredienser plejer, fugter og blødgør hænderne – uden at fedte.

Med noter af pebermynte og patchouli.

Stil din håndlotion på badeværelset eller i køkkenet, og brug den efter håndvask, eller når dine hænder trænger til ekstra pleje. Den er velegnet til daglig brug og til alle hudtyper.

Obs: Kombiner med vægophæng for praktisk opbevaring, 275 ml

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki