Glöggekstrakt hvid Proviant

59,00 DKK

Glöggekstrakt hvid Proviant

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunstproviant
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Glöggekstrakt hvid Proviant

Den hyggelige danske julegløgg, som du kender og elsker. Tilsæt blot 1 flaske hvidvin og/eller æblesaft, og del den med dem, du holder af. Hvis den skal have et ekstra pift – kan man også tilføje glöggmix bestående af rosiner, mandler m.m, 250 ml

Ingredienser: Sukker,  vand, æblekoncentrat (2,8%), aroma, kvædekonventrat (1%), citronkoncentrat, appelsinkoncentrat,  appelsinolie.

 

Næringsindhold pr 100 ml:
Energi 1224 KJ/293 kcal
Fedt 0 g
– heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 72 g
– heraf sukkerarter 69 g
Protein 0 g
Salt 0,02 g

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Proviant

proviant

Yderligere information

Vægt 0.59 kg
Størrelse 20.5 cm