Meraki Exfoliating soap Northern Dawn

159,00 DKK

Meraki Exfoliating soap, Northern Dawn

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Exfoliating soap Northern Dawn

Exfoliating soap, Northern Dawn, 275 ml

Exfoliating Soap er en meget let sæbe med en mild skrubbende effekt. Efterlader huden blød, glat og ikke mindst velduftende.

Er man ikke til tunge og fyldige oliescrubs, er denne multipurpose scrub fra Meraki i duften Northern Dawn et lækkert alternativ.

Den kan både benyttes til daglig vask af hænder og tages med ind under bruseren.

Det fine abrikoskerne-granulat og de mildt skrubbende riskorn fjerner nænsomt døde hudceller og renser huden blidt, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper.

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki