Tilbud

Æterisk olie Wild lawn Meraki

29,00 kr.

-41%

Meraki Æterisk olie, Wild lawn

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Æterisk olie – Wild Lawn er en æterisk olie, som skaber en rolig og afslappet stemning i dit hjem.

Den skønne duft af Wild Lawn tager dig med i en blomstrende have fyldt med bergamotte, mandariner og en underetone af krydderier som kanel, nelliker og muskatnød. En træagtig basenote af cedertræ og patchouli runder duften af.

Brug den æteriske olie i aromalampen fra Meraki og lad den sprede den skønne duft i soveværelset, badeværelset eller stuen.

Det kræver kun nogle få dråber for at give rummet den rette stemning. De æteriske olier er udviklet specielt til oliebrænderen fra Meraki og skal kun bruges sammen med denne, 10 ml

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki