1883 Salt karamel sirup – 25 cl

50,00 DKK

1883 Salt karamel sirup – 25 cl

På lager

1883 sirup - kaffesirup og dessertsirup
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Den velkendte sirup fra 1883 Routin med smag af saltet karamel.

Giv din kaffe et ekstra pift med denne sirup med delikat smag af saltet karamel.

Siruppen med smag af saltet karamel har en smag af karamel med et strejf af vanilje.

Smagsindtrykkene er velafbalancerede, først smager siruppen sødt og twistes dernæst med en lidt salt smag, som styrker karameltonen.

Sirup fra 1883 Routin med smag af saltet karamel er fantastisk til blandt andet kaffe, chokolade og cocktails.

Men også i dine desserter samt bagværk er sirupperne yderst velegnede. Prøv at hælde lidt over pandekagerne, på din is-dessert, skyren til morgenmad og for den sags skyld også på havregrøden. Alt hvad du normalt ville søde lidt til, kan du bruge disse sirupper til.

Prøv at undlade lidt af sukkeret i din yndlingsopskrift og smid i stedet lidt sirup i, men pas på… det kan sagtens vise sig at blive vanedannende – nu er du advaret.

Brand

1883

1883 - Kender du mon den lækre sirup fra 1883? De fleste kender og bruger den som "kaffe-sirup", hvilket den også er helt fantastisk til. Men den kan jo bare så meget mere..... ex er den fantastisk som smagsgiver til iskaffe (vi vedlægger altid en opskrift på vores bud på verdens bedste iskaffe). Desuden er den bare fantastisk som smagsgiver i bagværk, til desserter, på sommerens friske jordbær, på pandekager eller sågar havregrøden. Kort sagt, der hvor du normalt ville tilføje sukker eller anden form for sødme, kan du med fordel prøve dig frem med de forskellige varianter af sirupper fra 1883. Varianterne med bær/frugter kan bruges på samme måde, men er også perfekte at blande op med iskoldt vand og isterninger for den perfekte lemonade. Eller som et lækkert strejf i festens drinks og cocktails.
1883 sirup - kaffesirup og dessertsirup

Yderligere information

Vægt 0.00 kg