1883 Mango sirup – 25 cl

50,00 DKK

1883 Mango sirup – 25 cl

På lager

1883 sirup - kaffesirup og dessertsirup
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

1883 Mango sirup – 25 cl

Den velkendte kaffesirup fra 1883 de Philibert Routin, med smag af eksotisk mango, 25 cl

Giv din kaffe et ekstra pift med denne kaffesirup eller bland siruppen op med vand og isterninger for den lækreste sommerdrik.

Men også i dine desserter samt bagværk er sirupperne yderst velegnede. Prøv at hælde lidt over pandekagerne, på din is-dessert, sommerens friske jordbær. Eller hvad med skyren til morgenmad og for den sags skyld også på havregrøden. Alt hvad du normalt ville søde lidt, kan du bruge denne sirup til.

Prøv at undlade lidt af sukkeret i din yndlingsopskrift og smid i stedet lidt sirup i, men pas på… det kan sagtens vise sig at blive vanedannende – nu er du advaret.

Brand

1883

1883 - Kender du mon den lækre sirup fra 1883? De fleste kender og bruger den som "kaffe-sirup", hvilket den også er helt fantastisk til. Men den kan jo bare så meget mere..... ex er den fantastisk som smagsgiver til iskaffe (vi vedlægger altid en opskrift på vores bud på verdens bedste iskaffe). Desuden er den bare fantastisk som smagsgiver i bagværk, til desserter, på sommerens friske jordbær, på pandekager eller sågar havregrøden. Kort sagt, der hvor du normalt ville tilføje sukker eller anden form for sødme, kan du med fordel prøve dig frem med de forskellige varianter af sirupper fra 1883. Varianterne med bær/frugter kan bruges på samme måde, men er også perfekte at blande op med iskoldt vand og isterninger for den perfekte lemonade. Eller som et lækkert strejf i festens drinks og cocktails.
1883 sirup - kaffesirup og dessertsirup

Yderligere information

Vægt 0.00 kg