Når du åbner din flaske 1883 Chocolate sirup, vil du blive mødt af en skøn og kraftig chokoladesmag. Smagen er som i gourmet kakao-pulver.
Chokolade siruppen er grundet dens populære smag og duft meget anvendelig, både i dessertkøkkenet, i madlavning og i bagværk.
Derudover er den også en rigtig god smagsgiver i alle former for alkohol, samt i cocktails og sågar whisky.
Også i alkoholfri drikke kan smagen af chokolade gøre underværker. Prøv den f.eks i forskellige former for kaffe, i milkshakes eller direkte ned i mælken for at give den en skøn smag af chokolade, 25 cl
Men også i dine desserter samt bagværk er sirupperne yderst velegnede. Prøv at hælde lidt over pandekagerne, på din is-dessert, sommerens friske jordbær, skyren til morgenmad og for den sags skyld også på havregrøden. Alt hvad du normalt ville søde lidt, kan du bruge denne til.
Prøv at undlade lidt af sukkeret i din yndlingsopskrift og smid i stedet lidt sirup i, men pas på… det kan sagtens vise sig at blive vanedannende – nu er du advaret.