Your Cart

Gratis fragt til pakkeshop når du køber for mere end 499 kr.

Kundeservice: Tlf. 53840000

Hurtig levering - vi sender indenfor 24 timer på hverdage

Meraki

Meraki – når velvære står højt på listen!!

Hos Helbos Living forhandler vi et bredt udvalg af Merakis lækre skønheds- og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark.

Meraki foretrækker at bruge naturlige parfumer, basisolier og vitaminer, der er økologiske. Kort sagt er produkterne uden parabener, uden farvestoffer, uden SLS, uden hormonforstyrrende stoffer, og kun med brug af mild konservering, naturlig parfume – æstetiske olie, basisolier af høj kvalitet.

Du kan derfor trygt kaste dig ud i at prøve produkterne, men pas dog alligevel på – for de viser sig oftest, at være ganske vanedannende.

Produkterne er yderst lækre i anvendelse, men også designet er der kræset for, således at de dekorerer lækkert og stilrent i dit hjem.

Merakis bestsellere hos Helbos Living:

Håndlotion – Linen dew:

Denne håndlotion, Linen dew er perfekt til dig der elsker æstetiske plejeprodukter. Den økologisk certificerede håndlotion indeholder økologisk aloe vera, avokadoolie og kakaosmør, der plejer, fugter og blødgør hænderne – uden at fedte. Stil din håndlotion på badeværelset eller i køkkenet, og brug den efter håndvask, eller når dine hænder trænger til ekstra pleje. Den er velegnet til daglig brug og til alle hudtyper.

Linen dew

Duftfrisker med 7 pinde, Skandinavian garden:

Spred en dejlig duft i hjemmet med Merakis velduftende duftfrisker. Duftfriskeren består af 7 duftpinde, der giver dit rum en mild og sanselig duft af Scandinavian Garden. Brug duftfriskeren til at skabe en frisk og indbydende atmosfære i stuen, entreen eller soveværelset. Eller placér den på badeværelset, når du har lyst til lidt spastemning.

Meraki Duftfrisker m. 7 pinde Scandinavian Garden

Duftlys, Fresh Cotton:

Dejligt duftlys med en forfriskede aroma. Lyset er lavet på olie fra sojabønnen og giver dig et rent lys, der soder væsentligt mindre end et almindeligt stearinlys. Slap af, og nyd den dejlige duft, der breder sig i hjemmet.

Meraki duftlys fresh cotton

 

Opvaskebørste i træ:

Smuk og funktionel opvaskebørste med flot bambusgreb, der vil se flot ud i ethvert køkken. Skaftet ligger godt i hånden, så du kan vaske op uden at gå på kompromis med komfort.

Meraki Opvaskebørste

Ville du ønske, at du havde et lækkert spa-resort hjemme i privaten?

Alle med et badeværelse har mulighed for at skabe den lækreste spa-stemning hjemme, der skal slet ikke så meget til. Stil en klynge af de smukke hudprodukter, et duftlys samt duftpinde på et smukt fad og sørg så for at placere et par lækre håndklæder ved siden af. Det er ganske enkelt og du behøver blot at lege lidt med placeringerne og pludselig kan du nemt se, når det bliver helt rigtigt.

Bemærk, at Meraki på lige fod med wellness-produkterne har udviklet en smuk serie til køkkenet, så skal ex dit opvaske-kit piftes lidt op og plastikbørsten skiftes ud, så er der lækre opvaskemidler, børster og smukke klude til hjælp.

Håndsæbe – Northern Dawn:

Lad håndsæben blive et dekorativt element til indretningen på badeværelset, i køkkenet eller bryggerset. Med Merakis økologisk certificeret håndsæbe, Northern dawn, får du en plejende og fugtende sæbe til hænderne, som indeholder ekstrakt fra gulerod og persille samt økologisk aloe vera. Sæben som er til alle hudtyper, er velegnet til daglig brug og efterlader dine hænder velduftende.

Meraki Hånd lotion Northern dawn

 

 

Vægophæng med børstet messing finish:

En fin og elegant måde at opbevare Meraki håndsæbe på er med dette fine vægophæng. Vægophænget hedder Supply, og er naturligvis i 100 % rustfrit stål. Efterfølgende er dette belagt med børstet messing, hvilket giver det et rustikt og lækkert udtryk, der vil passe ind i de fleste hjem.

Meraki vægophæng messing

Duftfrisker, Verbena drizzle:

Få en dejlig og beroligende duft i hjemmet med Merakis velduftende diffuser, Verbena Drizzle. Diffuseren kommer i en enkel flaske med små træpinde, som spreder den gode duft nemt i dit rum og hjem. Brug duftfriskeren på dit badeværelse og hav den stående fremme på en bakke eller sammen med andre dekorationer som et element i din boligindretning.

Meraki Duftfrisker Verbena drizzle

Dagcreme:

Mild og fugtgivende ansigtscreme med hvedeekstrakt,
solsikkeolie og Shea Butter, der tilfører dit ansigt masser af fugt og pleje.
Cremen styrker hudens naturlige elasticitet og minimerer dermed linjer og fine
rynker. Din hud efterlades stærk, fugtet og smidig. Fordel en lille mængde
creme i ansigtet og på halsen.

Meraki Daily face cream